Skibladner og Oplandske Dampskibsselskap

AS Oplandandske Dampskibsselskap driver dampskipstrafikk på Mjøsa, og eier Skibladner, med det formål å opprettholde rutedriften og antikvarisk riktig bevaring.

Gjøvik Graveservice

Gjøvik Graveservice AS, er en tradisjonsrik maskinentreprenør med base i Hunndalen, Gjøvik kommune.
Vi utfører alt av grunnarbeid og opparbeidelse av utomhusanlegg. I alle år har vi hatt fokus på høy kvalitet på alle nivåer i organisasjonen, det har gitt oss tillit i markedet og muligheter for en jevn og god vekst.

Gjøvik Kommune

På Gjøvik finner en alle slags kvaliteter, fra det urbane sentrum til de levende og vitale bygdene som omkranser selve bykjernen. Nedenfor finner du kommunens offisielle nettside.

Gjøvik Kultursenter

Gjøvik Kultursenter er en samlebetegnelse for de kommunale kulturarenaene i Gjøvik Kommune.

Gjøvik Kultursenter består av:
Gjøvik Kino & Scene
Gjøvik bibliotek og litteraturhus
Gjøvik Gård
Kauffeldtgården

Gjøvik Olympiske Anlegg

Gjøvik Olympiske Fjellhall, bygd for å huse ishockeykamper under OL'94.  Vi ville skape økt aktivitet og bedre miljø i bykjernen, sette Gjøvik på verdenskartet og legge grunnlag for økt turisme og handel.

Gjøvikregionen Hadeland Ringerike Reiseliv

Vi gir deg tips og råd om opplevelser, overnatting og attraksjoner. Hos oss kan du leie sykkel. Og som eneste turistkontor i Norge, leier vi ut skateboard og sparkesykkel! Du får også kjøpt både gavekort, busskort, suvenirer, kart og et utvalg av bøker.

Lindbak

Lindbak er en av Norges ledende leverandører av interiør og møbler til private og offentlige virksomheter, skoler, barnehager og institusjoner i Norge. I tillegg er vi Norges største leverandør av kopi- og multifunksjons-maskiner. Vi leverer også AV-utstyr og kontor- og datarekvisita, samt kaffe- og vannmaskiner

MVL Media AS, Gjøviks Blad

Gjøviks Blad er ei ukeavis som går til alle husstander og bedrifter i Gjøvik kommune. Avisa har et opplag på 15.120 eksemplarer, og speiler hver onsdag lokalsamfunnet i Gjøvik-området. Gjøviks Blad er en del av Hamar Media.

Oppland Arbeiderblad

Lokale nyheter, sport, kultur, næringsliv, hilsener, dødsannonser og mye mer.

Skaugom Hundesenter

Tilbyr hundehotell og hundepark. Kurs og privatundervisning innen hverdagslydighet og dressur for alle hunder.

Innlandet lyd og lys

Din leverandør av lyd, lys, scene og AV tekniske løsninger. Med et høyt fokus på kvalitet og service skal vi sammen løfte ditt arrangement til nye høyder!