Vi har samlet alle byens arrangementer og aktivitet på gjovikby.no

 

Norsk Akevittfestival

En årlig nasjonal akevittfestival midt i Gjøvik! Vi vil skape en festival som setter virkelig setter regionen på kartet. Festivalen skal bidra til å bygge innbyggernes identitet og etablere en arena for mat- og drikkekultur. Her har vi eget smakstelt, kokkekamp, konserter og masse mer. Under festivalen har vi også matmarkedet Mætt ta mat. Sjekk ut vår facebook- og hjemmeside for mer informasjon. Velkommen!

D/S Skibladner

Skibladner er 160 gammel og er verdens eldste hjuldamper i rutetrafikk! En reise med Skibladner er en seilas for alle sanser. Før og etter rutesesongen er det mulig å chartre båten, eller delta på et av våre egne mjøscruise! Velkommen ombord!

Mætt ta mat

Mætt ta mat er et matmarked som tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på de unike smaksopplevelsene. Mætt ta mat holdes to ganger i året: en egen sommerfestival og sammen med Norsk Akevittfestival i oktober. Markedene holdes i Storgata og på CC Gjøvik. Her bugner det av deilige lukter og smaksprøver; spekepølser, grønnsaker, syltetøy, bakverk og andre norske egenproduserte produkter. 
Velkommen til en fest for alle sanser!