Norsk Akevittfestival

En årlig nasjonal akevittfestival midt i Gjøvik! Vi vil skape en festival som setter virkelig setter regionen på kartet. Festivalen skal bidra til å bygge innbyggernes identitet og etablere en arena for mat- og drikkekultur. Her har vi eget smakstelt, kokkekamp, konserter og masse mer. Under festivalen har vi også matmarkedet Mætt ta mat. Sjekk ut vår facebook- og hjemmeside for mer informasjon. Velkommen!

D/S Skibladner

Skibladner er 160 gammel og er verdens eldste hjuldamper i rutetrafikk! En reise med Skibladner er en seilas for alle sanser. Før og etter rutesesongen er det mulig å chartre båten, eller delta på et av våre egne mjøscruise! Velkommen ombord!

Bil i Byen

I 2016 hadde vi vårt første Bil i Byen-event, og mottakelsen av dette arrangementet tok oss med storm! Nybilbransjen og GMS på Gjøvik har sammen med Byen vår Gjøvik gått sammen om å lage en hel dag der bil står i sentrum. Byen vil være stappet av aktiviteter, utstillinger, underholdning og streetfood! 

Mætt ta mat

Mætt ta mat er et matmarked som tilbyr mat og drikke av høy kvalitet, med vekt på de unike smaksopplevelsene. Mætt ta mat holdes to ganger i året: en egen sommerfestival og sammen med Norsk Akevittfestival i oktober. Markedene holdes i Storgata og på CC Gjøvik. Her bugner det av deilige lukter og smaksprøver; spekepølser, grønnsaker, syltetøy, bakverk og andre norske egenproduserte produkter. 
Velkommen til en fest for alle sanser!

Mjøsfestivalen

Skolekorpsfestival på Gjøvik. Vi gleder oss til storinnrykk av skolekorps fra hele landet! Mjøsfestivalen arrangeres av Fredheim, Gjøvik og Vardal skolekorps. Festivalen gikk av stabelen første gang i 1984, og arrangeres hvert andre år. I 2017 er det 15. gang vi arrangerer festivalen og nettopp ditt skolekorps er invitert til å være med! Se mer informasjon på Mjøsfestivalens hjemmeside.

Fashion & Design

Et helt nytt mote- og trendarrangement i Gjøvik! Med moteshow, champagnebrunch og masse butikkaktiviteter får de mote- og designinteresserte sin festhelg. Der får du alle vårens og sommerens trender og farger i et kjempestort moteshow midt i sentrum. Vi ønsker å invitere ikke bare moteindustrien, men også interiør og alt annet som kan kobles til design. Velkommen til et moteriktig arrangement!