Fahlstrøm Bar & Grill

Gode drikkevarer og koselig atsmosfære - hos Fahlstrøm hører alle hjemme.

Heim

HEIM er en Gastropub. Gastro handler om mat. Vår suksess tuftes på det beste av råvarer, både mat og drikke, foredlet av flinke folk. Pub, kort for Public House, handler om kultur og historie. Velkommen Heim.

Egon Gjøvik

Flott uteservering i sommerhalvåret. På Egon hører alle hjemme. Lun atmosfære, hyggelig service og god mat og drikke – det er vår oppskrift på din trivsel.

Café Chaplin

Vi ønsker å tilby et unikt underholdningstilbud til Gjøviks unge befolkning med diskotek og bar fredag og lørdag, samt sporadiske konserter og andre events. Stort utvalg i baren, både live musikk og dj's.
Velkommen!

PT´s

PT's Bar er plassen for deg som liker godt øl, pølser med tilbehør, biljard, flipperspill, shuffleboard, El-dart, arkade, selvbetjent karaokerom og vil ha god rockemusikk på jukeboksen. Vi viser også utvalgte fotballkamper.

Khalles Corner

Vår restaurant har både bar og konserter. Vi serverer biff, tapas, pizza, spareribs, fajitas, vegetar, hamburgere og andre retter etter ønske ved bestilling. Matserveringen stenger kl 22.30, oppe til kl 02.00 fredag og lørdag.