Skip to content

september, 2020

26sep10:00- 16:00Antik- og bruktmarked

more

Detaljer

Vi ønsker tidligere og nye utstillere/selgere velkommen til nok en sommersesong med antikk- og bruktmarked Storgata.

            Som tidligere står «Byen vår Gjøvik» som arrangøransvarlig, mens det praktiske ved avviklingen tas av Bjørn Bye og Bjørn Sivesind. Disse er også kontaktpersoner for utstillere. Datoene for messene er bestemt i samarbeid med «Byen vår Gjøvik». Vi unngår da uheldige kollisjoner med andre større arrangement i Storgata.

            For at arrangementene skal gli best mulig både for selgere og kontaktpersonene, vil vi innføre noen få og enkle retningslinjer for utstillere, som vi ber om at overholdes:

  1. Utstillere kan reservere samme, faste plass for hele sesongen. Plassen tildeles av kontaktpersonene, men oppgi gjerne ønske. De som reserverer fast plass betaler en engangssum på kr. 200.- til dekning av annonse, plakater o.l. for hele sommeren. Reservering av fast plass er bindende.
  2. Alle selgere, også de med fast plass, må melde seg på hver enkelt messe innen fredag kl. 14.00 dagen før. Bruk telefonkontakt med Bjørn/Bjørn. Men de med fast plass må gjerne gi beskjed i god tid hvis det er lørdager du på forhånd vet om at du ikke kan møte.
  3. De som ikke ønsker å reservere fast plass kan melde seg på enkeltdager som før. Disse betaler som tidligere kr. 50.- hver gang til annonsespleis.
  4. Når noen med fast plass ikke skal benytte plassen, går denne til andre utstillere. Dette går via Bjørn/Bjørn, utstillere kan ikke på egen hånd låne ut sin plass til andre.
  5. Utstillere må møte innen kl. 08.00 på markedsdagene. Etter denne tid kan plassen bli utlånt til andre.
  6. Fint hvis dere betaler annonsespleis til Bjørn/Bjørn ved ankomst, så slipper vi å gå rundt og samle inn.
  7. Biler må parkeres på ordinære parkeringsplasser utenfor Storgata. Ønske om plassering av tilhengere eller salgsbiler/busser kan vurderes, men ikke loves.

Vi håper at også årets messesommer i Storgata vil bli like hyggelig og vellykket som tidligere. Vi ser fram til å møtes igjen.

Markedene avholdes i Storgata flg. lørdager:  06.06, 27.06, 11.07, 15.08, 29.08, 12.09, 26.09.

Hilsen Bjørn Bye tlf. 992 59 077 og Bjørn Sivesind 902 27 235

Tid

(Lørdag) 10:00 - 16:00

Sted

Gjøvik Sentrum

Storgata 10

Designed using Divogue. Powered by WordPress.

X