Les hele Gjøvikmagasinet her

Smykker symboliserer noe helt spesielt

Vi ønskes velkommen inn i de hyggelige lokalene til Gjøvik Gullsmedforretning, for å kjøpe en gave til noen vi er glade i, eller kanskje unne oss noe selv. Ved livets store anledninger har gullsmeden bestandig vært et selvskrevet valg.

– Butikken vår lever i beste velgående, sier daglig leder Anne S. Kjendseth. Det glitrer og skinner i fristende smykker for kunder i alle aldre.

– Butikkens vareutvalg gjenspeiler kundegruppen vår. Vi har alt fra det sarte og enkle, til kraftfulle statementsmykker. Fortrinnet ved å handle i en fysisk butikk er kompetanse, veiledning og fagkunnskap. Kunden er i fokus og det er vår jobb å gi dem den gode opplevelsen. Vi lytter til behov og ønsker, slik at vi best mulig kan hjelpe, for at kunden skal bli fornøyd. Det å få inspirasjon og anbefalinger er noe av det unike ved å handle i en faghandel. Vår bransje har tillit, og kundene vet å sette pris på det, sier hun og legger til at fornøyde kunder er den beste markedsføring.

 

– Etter det grønne skiftet har vi sett en trend i retning av å reparere og holde ved like, samt å redesigne gammelt gull. Her har Gjøvik Gullsmedforretning kunnskap som gir kunden trygghet med hensyn til å ta riktige valg. I noen tilfeller er smykkene utslitte, og da lager vi gjerne nye smykker av gullet.

– Det er alltid spennende når en kunde kommer til oss og har en IDÉ, en tanke eller et ønske vi kan bygge videre på. Vi foreslår gjerne DESIGN i samråd med kunden. Verkstedet vårt utfører solid og godt HÅNDVERK. På denne måten oppnår kunden et resultat med god KVALITET. Dette er en hyggelig reise som kunden er delaktig i, og der ønsker og behov blir ivaretatt. Det er viktig for oss at kunden blir fornøyd, får PERSONLIG VEILEDNING og eierskap til prosessen.

Hun brenner for et godt naboskap i Gjøvik sentrum.  

– Nå har vi endelig fått felles kjernetid for butikkene i sentrum, 10-18 på hverdager og 10-16 på lørdager. Fellesskap og nettverk er utrolig viktig, og vi må tørre å by på oss selv, sier Anne, som er stolt av å være forretningsdrivende i Gjøvik sentrum.◻

 

Hunnsvegen 3 | 61 18 02 40 | www.gjovikgullsmed.no