Det var ikke én stol ledig da Mange Tings trofaste kunder kom til moteshow med høstens nyheter og julens festantrekk.

LES HELE GJØVIKMAGASINET HER

– Vi liker å samle kundene våre i ny og ne for å gi litt tilbake til dem, samtidig som vi viser det nye vi har fått i butikken, sier Anne Mona Nilsen Nordby. Hun har stått bak disken i familiebutikken i 30 år, og kjenner mange av kundene godt.

– Det er hyggelig når de kommer innom for å slå av en prat, sier hun. – Vi er så glad i kundene våre, for det er de som gjør at vi har kunnet drive Mange Ting i alle disse årene.

Det er liten tvil om at kundene er like glad i Mange Ting, for til kundekvelden på Gamletorvet Spiseri dukket over hundre av dem opp for å se hva de kan glede seg til å finne i butikken frem­over. Med 35 antrekk på catwalken og innlagt pause med kaffe og kake, ble det også tid til mye hyggelig prat, i tillegg til spennende utlodding med premier fra butikkens faste leverandører.

– Som livsstilsbutikk har vi mye å by på, sier Anne Mona og legger til at de har både klærne til festen, gaven til vertskapet og noe godt å spise i tillegg. Du finner både sjokolade og godteri, krydder, oljer og faktisk spekepølser i butikken.

– For snart 45 år siden tok vi over Bruktboka i Godshusgata etter Martin Grimsby og flyttet etter hvert opp i Storgata, der vi fortsatt holder til. Vi utvidet med partisalg, før det utviklet seg mer i retning av interiør og den butikken vi er i dag. Vi hadde trolig ikke overlevd som en ren interiørbutikk, sier Anne Mona om valget om å basere driften på flere varegrupper.
– Nå står vi støtt på flere ben og ser positivt på fremtiden.◻

Storgata 24 | 61 17 62 72

Det var fullt hus og vel så det da Mange Ting viste høstens og julens mote på kundekvelden på Gamletorvet Spiseri.

Anne Mona Nilsen Nordby har jobbet i familiebedriften i 30 år, og gir gjerne kundene sine en kveld med mote og noe godt å spise og drikke.