Velkommen til Gjøvik Handel og Næringsforening. Foreningen har eget styre og teller over 100 medlemmer fra ulike bransjer. Foreningen har gjennom mange år vært en drivkraft for utvikling av sentrum og for å ivareta handelsstandens interesser i viktige saker. Vi arrangerer handelsaktiviteter, større arrangement, gjennomfører forskjønnelsestiltak, kompetanseheving for bedrifter og har jevnlige medlemsmøter. Vi er et fellesskap som sammen jobber for handel- og næring på Gjøvik og med hovedfokus på bevaring av Gjøvik sentrum som en viktig handelsarena.

Foreningen har Hedda Jørgensen ansatt som administrativ leder i 50 % stilling.  Hun har ansvaret for våre arrangementer, informasjonsflyt og medlemspleie i tillegg til daglig drift.

Kontakt: hedda@gjovikby.no

Administrativ leder

Hedda Jørgensen

Styreleder

Anne Slaaen

Ida Ramsberg

Linn Eirin Bøe

Tonje Heimdal

Varamedlem

Lone Enger

Medlemsfordeler

Som medlem i Gjøvik handel- og næringsforening har du også tilgang på disse fordelene

Samfundet tilbyr 25 % i rabatt på leie av lokaler til alle medlemmer i 2021. Ærverdige lokaler midt i Gjøvik sentrum leies ut til dåpsfest, konfirmasjon, bryllup, bursdag, lanseringsfest, reunion, firmafest, intimkonsert og alt som er verdt å feire.

Nettbutikk - noe for deg?

Som medlem av Gjøvik handel- og næringsforening får du nå tilbud om "kom i gang med nettbutikk" med den lokale leverandøren KODEO

For GHN medlemmer tilbyr Floral Design 1 times gratis befaring og første møte med kunden. Vi tilbyr også gratis oppheng og levering av interiørelementer.
Floral Design bidrar gjerne med merkevarebygging av bedriften ved å tilpasse dekorelementer med tanke på materialvalg og stil for helhetlig å fremheve bedriftens image.
Botanisk interiør du kan få hos oss:
-Plantevegg
-Mosesirkler
-Plantekasser
-Evigvarende resepsjonsdekor
-Inngangsparti
-Lamper
Hos oss får du som medlem i GHN, 2 måneder gratis trening ved innmelding. Det er heller ingen bindingstid hos oss.