top of page
Search

Våg å være personlig

I festtaler snakkes det ofte om viktigheten av å handle lokalt. Det kan være vanskelig å sette fingeren helt på hvorfor det er viktig, men det handler blant annet om å bevare de gode og personlige tilbudene i nærmiljøet.

Anne Slaaen Rogne | Leder i Gjøvik Handel og Næringsforening

Bli bedre kjent

I Gjøvik sentrum finner du mange små og spesialiserte butikker. Eieren arbeider ofte selv i butikken, og han eller hun brenner garantert for både kunnskapen, servicen og vareutvalget. Vi som er små har en enorm frihet til å forme vår egen butikk slik vi vil ha den, så hvis du tusler en tur gjennom bygatene og titter litt i vinduene, vil du fort forstå litt mer om hvem som holder til bak disken.


For du kan faktisk bli kjent med både butikkeierne og ikke minst selve butikkene i sentrum. Noen ganger finner du akkurat den butikken som matcher den du er og som har det du er ute etter, og neste gang du tar turen innom blir du møtt av den gjenkjennelige og personlige følelsen av å komme litt hjem. Som ekstrabonus får du et mye mer variert vareutvalg i sentrumsbutikkene, siden det er eierne selv som velger varene de tilbyr, så en handletur i sentrum kan sikre deg de unike funnene de andre går glipp av.


Vi kjenner kundene våre, og kundene våre kjenner oss. Vi legger ned mye arbeid i å gjøre sentrum hyggelig, vise frem varene våre og skape et godt handlemiljø med fin stemning hele året.


Vi vil gjerne bli bedre kjent med dere. Derfor ønsker vi alle sammen hjertelig velkommen til en personlig og fin handel i sentrum.


Comments


bottom of page